16/06 Workshops in Hasselt (B)

Yoga workshops in Hasselt.

10u 13u: The pulse of life – ‘Mijn hart pulseert met liefde, zoals de golven op de oceaan. Waar ik ook ben, ben Ik thuis.’ (Rumi). Pulse heeft te maken met flow met pulsatie vinyasa’s. Het zoeken en volgen van het pulserende organische ritme van de levensstroom in ons systeem.

14u 17u: De smaak van Soma – Soma Rasa Vinyasa. Verlangzaam in een opbouwende, regenererende, diep ontspannende, verjongende en bevrijdende flow. Ontdek het deel van jezelf verborgen achter je ‘druk zijn’. Contacteer de helende kracht van traag, bewust en organisch bewegen. Proef de nectar van Soma: de ‘onsterfelijkheid Amrita ‘ van de maankracht die jezelf op een diep niveau vernieuwd.

19u 21u: Puja & Chanting – Je krijgt de kans om deel te nemen aan een magisch ritueel uit India: de puja. Het woord puja komt uit het Sanskriet en betekent verering. Het is een offerritueel. De puja is niet zomaar een ritueel. We vormen samen met Alberto een cirkel met in het centrum een mandala als symbool voor ons innerlijk licht en de kracht van ons hart.

Meer info
Info en inschrijven: manuomshanti@gmail.com