Lente retraite Yoga Dolomiti (IT)

3 – 13 april 2024
Nieuw leven: yoga + natuurelementen
in de prachtige bergen van de Dolomieten (IT)

Yoga / Meditatie / Natuurbeleving / Kirtan / Workshops / Bio-veg. maaltijden / Werken met de elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether

– met Alberto Paganini (IT-B), Eric Staals (NL) en een boeiend gevarieerd programma, binnen en buiten.

Vroege vogel korting tot 31/12/2023

Flyer Dolomieten 2024  – Deel 2

Volledige verzorgde voorjaarsretraite waarin beoefening, bewuste natuurbeleving, plezierig samen zijn en tijd voor jeZelf centraal staan. Geniet van een geweldig programma en dompel jezelf onder in yoga en meditatie onder leiding van zeer ervaren docenten.


Locatie

Tijdens deze yogaretreat verblijf je in de prachtige accommodatie ‘Haus der Familien’. Je hebt de mogelijkheid om een kamer met iemand te delen of een kamer alleen voor jezelf. Alle kamers zijn voorzien van sanitair met douche.
HDF, Lichtenstern – Stella, Renon, Bolzano, Italië

Eten

Deze week geniet je van heerlijke biologische en vegetarische maaltijden op basis van volpension. Bij daguitstappen is er een biologisch-vegetarisch lunchpakket voorzien. Als je speciale dieetwensen hebt, is het een goed idee om dit alvast door te geven bij het maken van een reservering.

 

Programma

Ervaar yoga, wandel mee in de prachtige natuur van de Dolomieten en werk met de natuurelementen in een omgeving rijk aan schoonheid, energie en krachtplaatsen. Kom tot rust in je-Zelf.

Er worden iedere dag verschillende yoga activiteiten aangeboden, binnen en/of buiten, van 7u tot 22u, soms tegelijkertijd. Je bent vrij om te volgen wat je wenst te volgen. Yoga in de natuur met de natuurelementen, Ashtanga, Iyengar, Yin, Vinyasa, Prana Yoga Flow, Hart Yoga, Nidra, Soma Yoga,  Voetyoga, Klankschalen, Mantra’s, Pranayama, Meditatie, en zo voort.

Voorbeeld: Programma Dolomieten 2019
Programma Dolomieten 2020
Slideshow presentatie Dolomieten 2020
Foto Dolomieten 2019

Leraren

Alberto Paganini (IT-BE)  is de grondlegger, bezieler en hoofdleraar van Yoga Soma, Prana Yoga Flow, Hart Yoga Flow en de Soma Yoga lerarenopleiding. Hij is doctor in de filosofie en een internationaal geliefde yogaleraar en adembegeleider sinds 1979. Auteur van het boek ‘Prana Yoga Flow’ en talloze yogaboekjes en artikelen in verschillende Yoga tijdschriften. CV Alberto
 
 
 
Eric Staals (NL) In 1995 opgeleid in de Vedanta traditie en bijna net zo lang bezig met lesgeven. Door zelfst
udie en bijscholing bekend met verschillende dynamische yoga vormen met als basis Ashtanga Vinyasa Yoga en Prana Vinyasa Flow. Geeft sinds 2006 bijscholingen aan yoga opleidingen en bijscholingscentra in Nederland. Ingewijd in de Kriya meditatie door Prakash Shankar Vyas. Zijn lessen zijn een versmelting van verschillende yoga en meditatie vormen wat verfrissend werkt. www.yogacentrumlibra.nl

Els Paganini: voetyoga voor gezonde, sterke en evenwichtige voeten – T.U zelfontwikkeling technieken en bewust leven.

Bijdrage voor de 10 dagen, verblijf, cursusmateriaal, alle maaltijden en activiteiten inbegrepen:
Aankomst woensdag 3 april voor het avondeten, vanaf 17u. Vertrek zaterdag 13 april na het ontbijt.
Tweepersoonskamer: 1290€
Eenpersoonskamer: 1490€
30€ vroege vogel korting bij inschrijving voor 31/12/’23 

Info en inschrijven bij Alberto en Nadine +32 (0) 50 – 364936
De inschrijving is definitief na ontvangst van het voorschot van minstens € 200 op de rekening van Soma vzw: BE02-5230-8066-1740 BIC TRIOBEBB. Het saldo verwachten we tegen 1 maart.

Annuleringvoorwaarden
Voor 1 januari wordt de helft van het voorschot ingehouden. Tussen 1 januari en 3 maart (= 1 maand voordien) het volledige voorschot. Na 3 mart verwachten we dat je het volledige bedrag betaalt.  Wie plots verhinderd is kan een vervanger zoeken om de vrije plaats in te vullen (in overleg met Alberto, Eric en/of Nadine). Het is mogelijk om een persoonlijke annuleringsverzekering af te sluiten via je eigen reisverzekering.

Flyer Dolomieten 2024  – Deel 2

 

 

 

‘Spring retrait’ in the enchanting nature of the Dolomites (IT)


– with Alberto Paganini and Eric Staals,
two inspiring yogateachers, and a fascinating varied programme, inside and outside.