zat. 30/09/’23 Yogadag Brugge

Aarde: stabiliteit, gronding, steun, voedend
Als je komt, schrijf je dan AUB in met het aanmeldingsformulier onderaan
Meer info yogadagen

Een evenwichtig en gevarieerd aanbod van asana’s, reeksen yogaflow en hartyoga, pranayama, meditatie, yoga in de vrije natuur, ontspanning, yogafilosofie, ayurveda, yoga anatomie, klankschalen…  Een hele dag lang kunt u de weldadige invloed ervan op lichaam en geest laten inwerken.  Laat u verrassen door de intensiteit van deze beleving. Iedereen met yoga-ervaring kan aansluiten om zijn kennis en beoefening te verrijken en verdiepen.

Je mag per reeks of per dag inschrijven. Dit is ook Module 2 van de Soma Yoga leraren opleiding.

Wanneer: 10-17u30, met middagspauze. (10-13u15 14u15-17u30)
Waar:
 Brugge Assebroek, kleine zaal van de Steinerschool. Kom binnen langs het groene poortje langs de Koning Boudewijnlaan hoek Astridlaan (gratis parkeren op straat)
Begeleiding: Alberto Paganini (yogaflow, beoefening en yogafilosofie) en Edith Vandenabeele (anatomie)
Bijdrage: 65€ per dag (halve dag 35€) of 440€ voor de 8 yogadagen, meenemen of over te schrijven op het rekeningnummer van Soma vzw: TRIODOS BANK – IBAN BE02 5230 8066 1740 – BIC TRIOBEBB

Een warm 100% bio, veggie, lactose en glutenvrij middagmaal (18€) wordt ter plaatse geserveerd en cash aan de traiteur betaald. Het middagmaal dien je ten laatste de woensdag voor de yogadag te bestellen via het inschrijvingsformulier. Een lunchpakket meebrengen kan ook. Het is belangrijk steeds vooraf aan te melden.
Ben je aangemeld en kom je niet? Stuur een mail naar Anja: administratie@yogasoma.be.

Contact: info@yogasoma.be, Soma vzw: 050/ 36 49 36.

    Aanmelden yogadag

    Ik meld me aan voor:

    Ik wil

    Ik heb nog een vraag/opmerking (optioneel:)